Egészség megőrző klub

Április 11-én a klubban az emésztőrendszeri problémákról lesz szó egy kicsit másként.

Tisztelt Pácienseink! A következő alkalommal dr. Pászthory Erzsébet gastroenterológus, háziorvos lesz a vendégünk, akivel az emésztőrendszeri problémákról fogunk beszélgetni, de egy kicsit más nézőpontból.

Tovább »

Eddigi témáink a klubban

Tisztelt pácienseink! Gondoltam, a jövőre nézve és az érdeklődést fokozva felsorolom, milyen témák hangzottak el eddig a klubban. Kérem további javaslataikat olyan témákat illetően, amikről szívesen hallgatnának előadást.

Tovább »
További klub hírek »

Aktuális

« Vissza

Beteghívó rendszer

Tisztelt Pácienseink!

Két évvel ezelőtt egy új elektronikus, vonalkódos kártyás betegbejelentkező rendszer került kialakításra a várakozás egyszerűsítése és igazságossá tétele érdekében!

A Várótermi Információs Rendszer (VIR) lényege, hogy mindenki kap a rendelőben egy sorszámmal ellátott vonalkódos kártyát.

A kártyának a két végén színes csík és alatta, ill. felette egy-egy vonalkód látható. A zöld csík alatti vonalkód az adminisztratív, nővéri feladatok megoldása esetén használható, a narancs csík feletti vonalkód pedig akkor, ha valaki az orvoshoz akar jönni.

Kérem NE keverjék össze!

Nővér = Zöld
Orvos = Narancs

Megérkezéskor a probléma megoldásához szükséges oldalával az ajtó melletti vonalkód olvasó elé kell tennie a kártyáját kb. 5 cm-re. NEM rátenni a kódolvasóra!! Csak előtte elhúzni finoman kb. 5 cm-rel
A számítógép jelzi a megérkezését mind hangjelzéssel, mind a várakozók számának növelésével.

A monitornak a jobb oldalán láthatja a várakozók számát.
Tehát a rendelés során két várakozó „sor” van. Egy a nővérhez, egy az orvoshoz.

A két sor tempója nem azonos!
Kérjük türelmüket!

Amikor a következő páciens van soron, a számítógép ezt jelzi a monitoron, a kártyán levő sorszám kiírásával és hangjelzéssel. Egy-egy sorszámot kétszer is szólít a rendszer, azért, hogy hátha valaki az elsőt nem veszi észre. Egyelőre sajnos ugyan azon a hangon és színen hívja be a nővérhez és az orvoshoz is a pácienseket és ebből adódik néha kis félreértés, ezért kérem, nagyon figyeljék, hogy kinek mikor írja ki a számát a rendszer!
Amikor látja a sorszámát a monitoron, kérjük, fáradjon be a rendelőbe!
Mindenki az érkezés, azaz a vonalkód leolvasás sorrendjében, kerül ellátásra! Kivételt az időpontra előjegyzettek, ill. a sürgősségi ellátást igénylők jelentenek.

A sürgősségi ellátást igénylők, rosszul levők vagy hozzátartozóik kopogjanak be az ajtón!

Előjegyzés kérésére mindenkinek van lehetősége a rendelés során, személyesen vagy telefonon. Kérjük időben (minimum néhány nappal korábban) jelezzék bejelentkezési szándékukat. Az előjegyzett pácienseket is kérjük, hogy megérkezésükkor jelentkezzenek be a vonalkód olvasónál a kártyájukkal!
A számítógépes rendszer felismeri az előjegyzetteket és ennek megfelelően sorolja be őket.

Az aznapi előjegyzettek listáját a faliújságon is kifüggesztjük.
Reméljük megelégedésükre szolgál az új rendszer!
Várjuk kérdéseiket, javaslataikat a további javítás érdekében!

A praxis dolgozói

2000 Szentendre,
Bükkös part 27.
Tel.: 06-26/311-997
E-mail: info@doktorha.hu


Aktuális

Augusztus első hetében szoftvercsere lesz

Tisztelt Pácienseink! 2018. augusztus első hetétől új informatikai rendszerre térünk át. Emiatt augusztus 3-án egyáltalán nem fogunk tudni számítógépet használni. Rendelés lesz, de adminisztratív ügyintézés nem.

Tovább »

Adatkezelés

Adatvédelmi tájékoztató

Tovább »
További aktualitások »