Egészség megőrző klub

Április 11-én a klubban az emésztőrendszeri problémákról lesz szó egy kicsit másként.

Tisztelt Pácienseink! A következő alkalommal dr. Pászthory Erzsébet gastroenterológus, háziorvos lesz a vendégünk, akivel az emésztőrendszeri problémákról fogunk beszélgetni, de egy kicsit más nézőpontból.

Tovább »

Eddigi témáink a klubban

Tisztelt pácienseink! Gondoltam, a jövőre nézve és az érdeklődést fokozva felsorolom, milyen témák hangzottak el eddig a klubban. Kérem további javaslataikat olyan témákat illetően, amikről szívesen hallgatnának előadást.

Tovább »
További klub hírek »

Aktuális

« Vissza

November 1-től indul az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltató Tér

Tisztelt Pácienseink!
Hosszú, saját megfogalmazású szöveg helyett csatolom az adott honlap linkjét, ahol minden hasznos információt elolvashatnak az új rendszerről.

https://e-egeszsegugy.gov.hu/lakossagi-szolgaltatasok

Nyilván lesznek nehézségeink az elején. Mind a gyógyszertárakban, mind az egészségügyi ellátó helyeken, így a háziorvosi rendelőben is. Kérem előre is mindenki türelmét és megértését, hiszen mint minden újnak a bevezetése, megtanulása nehéz feladat. Viszont hosszú távon mindenki csak profitálni fog belőle!

2000 Szentendre,
Bükkös part 27.
Tel.: 06-26/311-997
E-mail: info@doktorha.hu


Aktuális

2018 október 28-tól elérhető rendelőnkbenaz ingyenes influenza oltás!

Tisztelt Pácienseink! Ismét itt az influenza szezon! Az ingyenesen olthatók köréről, az oltásokról tájékoztatót a Hasznos információk rovatban olvashatnak. Az oltást javasoljuk MINDENKI számára!


Augusztus első hetében szoftvercsere lesz

Tisztelt Pácienseink! 2018. augusztus első hetétől új informatikai rendszerre térünk át. Emiatt augusztus 3-án egyáltalán nem fogunk tudni számítógépet használni. Rendelés lesz, de adminisztratív ügyintézés nem.

Tovább »
További aktualitások »