Egészség megőrző klub

Április 11-én a klubban az emésztőrendszeri problémákról lesz szó egy kicsit másként.

Tisztelt Pácienseink! A következő alkalommal dr. Pászthory Erzsébet gastroenterológus, háziorvos lesz a vendégünk, akivel az emésztőrendszeri problémákról fogunk beszélgetni, de egy kicsit más nézőpontból.

Tovább »

Eddigi témáink a klubban

Tisztelt pácienseink! Gondoltam, a jövőre nézve és az érdeklődést fokozva felsorolom, milyen témák hangzottak el eddig a klubban. Kérem további javaslataikat olyan témákat illetően, amikről szívesen hallgatnának előadást.

Tovább »
További klub hírek »

Aktuális

« Vissza

Ápolót keresünk!

3000 főt számláló háziorvosi praxisunkba keresünk főállásba érdeklődő, kreatív, lelkes, tanulni vágyó ápolót.

A sokrétű tevékenység, amit a praxisban végzünk, - és a későbbiekben még inkább szeretnénk végezni -, több ápoló számára is ad napi 8 órányi munkát, ezért keresünk a már meglévő nővérek mellé egy kollégát. Szóba jön napi 4 órás munkalehetőség is.
8 órás állás 8 órás bérért, 4 órás állás 4 órás bérért!
Elsősorban diplomás ápolók jelentkezését várjuk, de várjuk minden szakképzett ápoló jelentkezését is, aki tud önállóan és megbízhatóan dolgozni. Jelenleg 2 orvos és 2 nővér dolgozik a praxisban.
Szeretnénk, ha a csapat részévé válna!
Jelentkezését a hasitz@doktorha.hu email címre várjuk önéletrajzzal.

2000 Szentendre,
Bükkös part 27.
Tel.: 06-26/311-997
E-mail: info@doktorha.hu


Aktuális

2018 október 28-tól elérhető rendelőnkbenaz ingyenes influenza oltás!

Tisztelt Pácienseink! Ismét itt az influenza szezon! Az ingyenesen olthatók köréről, az oltásokról tájékoztatót a Hasznos információk rovatban olvashatnak. Az oltást javasoljuk MINDENKI számára!


Augusztus első hetében szoftvercsere lesz

Tisztelt Pácienseink! 2018. augusztus első hetétől új informatikai rendszerre térünk át. Emiatt augusztus 3-án egyáltalán nem fogunk tudni számítógépet használni. Rendelés lesz, de adminisztratív ügyintézés nem.

Tovább »
További aktualitások »