Egészség megőrző klub

Június 14-én ismét klub!

Tisztelt Pácienseink! Az idei szezon utolsó klub összejövetele lesz 14-én. dr. Török Szilárd lesz a vendégünk a Semmelweis Egyetem Transzplantációs klinikájáról.

Tovább »

Eddigi témáink a klubban

Tisztelt pácienseink! Gondoltam, a jövőre nézve és az érdeklődést fokozva felsorolom, milyen témák hangzottak el eddig a klubban. Kérem további javaslataikat olyan témákat illetően, amikről szívesen hallgatnának előadást.

Tovább »
További klub hírek »

Egészség megőrző klub

« Vissza

Június 14-én ismét klub!

Tisztelt Pácienseink!

Az idei szezon utolsó klub összejövetele lesz 14-én. dr. Török Szilárd lesz a vendégünk a Semmelweis Egyetem Transzplantációs klinikájáról.

A transzplantáció történetéről, magyar vonatkozásairól, a magyarországi aktuális lehetőségekről, élődonoros megoldásokról, gondozásról lesz szó. Ez a tudomány ág is fantasztikusan fejlődik és bizony érdemes tudnunk arról, hogy milyen lehetőségek is vannak.

Időpont: 2017.06.14-én 18-20ó.
Helyszín: Regionális Környezetvédelmi Központ konferencia épület
2000 Szentendre, Ady E u. 9-11.

Várunk mindenkit szeretettel

2000 Szentendre,
Bükkös part 27.
Tel.: 06-26/311-997
E-mail: info@doktorha.hu

Aktuális

November 1-től indul az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltató Tér

Tisztelt Pácienseink! Hosszú, saját megfogalmazású szöveg helyett csatolom az adott honlap linkjét, ahol minden hasznos információt elolvashatnak az új rendszerről.

Tovább »

Ismét itt az influenza szezon!

Tisztelt Pácienseink! 2017. október 11-től elérhetőek az ingyenes és térítés ellenében igénybe vehető influenza elleni védőoltások!!

Tovább »
További aktualitások »