Egészség megőrző klub

Április 11-én a klubban az emésztőrendszeri problémákról lesz szó egy kicsit másként.

Tisztelt Pácienseink! A következő alkalommal dr. Pászthory Erzsébet gastroenterológus, háziorvos lesz a vendégünk, akivel az emésztőrendszeri problémákról fogunk beszélgetni, de egy kicsit más nézőpontból.

Tovább »

Eddigi témáink a klubban

Tisztelt pácienseink! Gondoltam, a jövőre nézve és az érdeklődést fokozva felsorolom, milyen témák hangzottak el eddig a klubban. Kérem további javaslataikat olyan témákat illetően, amikről szívesen hallgatnának előadást.

Tovább »
További klub hírek »

Munkarend/Rendelési idő


Rendelő tel.: 06-26/311-997

Előjegyzést kérhet telefonon vagy személyesen rendelési idő alatt, ill. hétfő és szerda délelőtt 8-12 óráig az adminisztrációs időben.

Hétfő és szerda délelőtt adminisztráció működik a rendelőben. Ilyenkor lehetőség van a leletek, zárójelentések leadására, krónikus betegsége miatt rendszeresen gyógyszert szedő, jól beállított betegek recept igényének telefonon történő bejelentésére. A receptek átvételére ilyen esetben aznap délután vagy másnap a rendelés során kerülhet sor a nővérhez való bejelentkezéssel.

 • Hétfő: 13-18h


 • Kedd: 7-12h


 • Szerda: 13-17h


 • Csütörtök: 8-12h


 • Péntek páros: 7-11h
 • Péntek páratlan: 13-17hMunkarend

Célunk, hogy a betegek a lehető legrövidebb időn belül, legkényelmesebben, magas szintű háziorvosi ellátást kapjanak.

Rendelésre kétféle képen jelentkezhetnek. Egyrészt ellátjuk a pácienseket a rendelési idő alatt érkezési sorrendben elektronikus bejelentkezés alapján, és kérhetnek előjegyzési időpontot telefonon vagy személyesen a rendelési idő alatt, ill. hétfő és szerda délelőtt.

Előjegyzési rend az alábbiak szerint alakul

 • Hétfő: 13.00; 14.00; 15.00; 16.00; 17.00

 • Kedd:
  7.00; 8.00; 9.00; 10.00; 11.00

 • Szerda: 13.00; 14.00; 15.00; 16.00

 • Csütörtök: 8.00; 9.00; 10.00; 11.00

 • Péntek NINCS előjegyzés

Az előjegyzési periódusban 15 perc jut 1 páciensre. Előjegyzést kb. 1 hónapra előre kérjenek a tervezett időponthoz képest, mert „sajnos” gyakran telve van a lista. A rendelési időnek az előjegyzettekre szánt idejében csak az előjegyzett páciensek ellátására van mód. Ha valaki sürgős ellátást igényel, akkor természetesen azonnal ellátjuk. Ha nincs előjegyzett páciens, akkor a bejelentkezés sorrendjében fogadunk mindenkit.

A krónikus betegségük miatt rendszeresen gyógyszert szedő betegek amennyiben jól beállítottak és CSAK gyógyszert szeretnének íratni (az asszisztensek által csak 2 hónapra, max. 3 alkalommal, utána orvosi ellenőrzésre kell jelentkezni), akkor kérésüket telefonon is jelezhetik. Erre a hétfő és szerda délelőtti adminisztrációs időt ajánljuk. A receptek átvételéért aznap délután vagy másnap a rendelés során jelentkezhetnek a nővérhez való bejelentkezéssel.

Kérjük, hogy az előjegyzést is figyelembe véve a rendelés utolsó fél órájában már csak sürgős esetben jelentkezzenek be, mert a nagy praxis létszám miatt nehéz mindenkit időben ellátni.

A tartósan TP állományban levő (2 hétnél tovább) pácienseinknek az aktuálisan érvényessé váló igazolást pénteken délelőtt a kötelező felülvizsgálat során adjuk át. Kérjük, ebben az időpontban jelentkezzenek. OEP ellenőrző főorvosi felülvizsgálatra kell jelentkeznie a 30 napon túl TP-en levő pácienseknek! Erről személyesen mindenkit tájékoztatunk.

Az ellátás precízebbé tétele érdekében külön nővérrendelést is bevezettünk. Itt az életkorhoz kötött szűrővizsgálatok elvégzése, ill. a krónikus betegek (magas vérnyomás, cukorbetegség, krónikus tüdőbetegség, stb.) nővér által is végezhető gondozási feladatai zajlanak. Erre előzetes időpont egyeztetés alapján van lehetőség, egyrészt a nővér általi megkeresés, vagy az Önök bejelentkezése alapján. Időpontot kérhetnek telefonon napközben a 06-26/311-997-as telefonon, vagy a szures@gmail.com e-mail címen. A szűrés nagyon fontos, kérjük éljenek a lehetőséggel! A fiatalok is!

Köszönjük, hogy együttműködésükkel céljaink teljesítését elősegítik!

A praxis dolgozói:

dr. Hasitz Ágnes
dr. Rácz Katalin
Füzi Endréné
Prikryl Ildikó
Nagymihály Ildikó

2000 Szentendre,
Bükkös part 27.
Tel.: 06-26/311-997
E-mail: info@doktorha.hu

2000 Szentendre,
Bükkös part 27.
Tel.: 06-26/311-997
E-mail: info@doktorha.hu


Aktuális

Augusztus első hetében szoftvercsere lesz

Tisztelt Pácienseink! 2018. augusztus első hetétől új informatikai rendszerre térünk át. Emiatt augusztus 3-án egyáltalán nem fogunk tudni számítógépet használni. Rendelés lesz, de adminisztratív ügyintézés nem.

Tovább »

Adatkezelés

Adatvédelmi tájékoztató

Tovább »
További aktualitások »